Laddar evenemang
  • Evenemanget har varit.

Anna Järvinen

31 juli, 19:00 - 22:00

Det är nu sex år sedan Anna Järvinen gav ut albumet ”Buren”. Livet, arbete, familj har varit i fokus. Men i april 2020 var det äntligen tid för ny musik från denna säregna sångerska och artist. Det efterlängtade albumet ”Vestigia Terrent” släpptes 24:e april 2020 på skivbolaget Sing a Song Fighter och hyllades av bland annat DN, Aftonbladet och SvD som gav albumet 5/5 och skrev ”Hennes nya album ”Vestigia Terrent” är hennes hittills bästa.”

Anna Järvinen har samlat sina allra starkaste låtar och tagit hjälp av gamla vännerna från Dungen som spelar de flesta instrumenten på skivan. Viktigt var att göra detta hos Lars Fredrik Swahn som har en inbjudande studio full av spelglädje och som är en gammal vän och musiker som ofta funnits vid hennes sida musikaliskt.

Anna strävade efter att göra ett album som både finns nära vid din sida i din vardag och som också siktar högt och svävar bland molnen. Resultatet blev en glittrande poppärla som både är djupt träffande och behagligt som en sommarbris. Anna har också debuterat som författare och fått mycket fina recensioner. Möt en mycket intressant artist och kompositör i en intim konsert på Skottvångs Gräsmatta.


Pris: 650:- inklusive grillbuffé med dryck, kaffe och dessert. Vi serverar buffé från 17.00 och konserterna börjar 19.00. Vid fint väder kan vi släppa extra lyssnarbiljetter – kan ej förbokas.

Ett samarbete med GiG Jazzförening

Detaljer

Datum:
31 juli
Tid:
19:00 - 22:00
Event Categories:
,

Arrangör

Skottvångs Grufva
Telefon:
0158-259 00
E-post:
Webbplats:
http://skottvangsgrufva.com/

Plats

Skottvångs Grufva
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
Telefon:
0158-259 00
Webbplats:
http://skottvangsgrufva.com/

Visa alla evenemang

Facebook

Huvudsponsorer

Dela