Laddar evenemang
  • Evenemanget har varit.

Annika Fehling Trio

14 augusti, 20:00 - 22:00

Den här kvällen möter ni tre välrenommerade och etablerade musiker och kompositörer som har turnerat i Norden, Europa, USA och Indien. De bor och verkar på Gotland.

Annika Fehling sjunger med både stark passionerad och en mjuk innerlig röst. Annikas musikstil har en bredd som kan vara jazzig och funkig men i grunden är hon en singer/songwriter som vinner uppskattning och ständigt nya fans runtom i landet och Europa. Senaste plattan ”Rust&Gold” fick riktigt fin respons i Sverige och Europa. Annika har spelat på scener som Blue Bird och Belfast i Nashville, Kerrville Festival (Texas), Copenhagen Songwriters Festival, Anderson Fair och Mucky Duck i Houston och många fler.

Nu kommer hon Skottvång och hennes medmusikanter är:

Christer Jonasson, gitarrer och sång. Gitarrist, munspelare, låtskrivare och sångare. För en del är han välkänd som en av killarna i gruppen FJK, men förutom det gänget har han även jobbat tillsammans med bl a Kjell Höglund, Christine Hellqvist, Mikael Samuelsson, Maria Blom, Christer Lyssarides och nu även med Annika Fehling och Robert Wahlström

Robert Wahlström är en musiker och kompositör som trakterar flera instrument som trummor, trumpet och elgitarr men i trion är han pulsen i musiken och vi får se och höra honom på slagverk.

Ett samarbete med GiG Jazzförening

Konserten sker utomhus på uteserveringen/gräsmattan (vid väldigt dåligt väder flyttar vi in i Värdshuset).
Grillbuffé och biljett till konserten: 500 kr.
Endast konsertbiljett: 220 kr

Detaljer

Datum:
14 augusti
Tid:
20:00 - 22:00
Evenemangskategori:

Arrangör

Skottvångs Grufva
Telefon:
0158-259 00
E-post:
Webbplats:
http://skottvangsgrufva.com/

Plats

Skottvångs Grufva
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
Telefon:
0158-259 00
Webbplats:
http://skottvangsgrufva.com/

Visa alla evenemang

Facebook

Huvudsponsorer

Dela