Laddar evenemang
Sök evenemang

Evenemangsvynavigation

Evenemang

Evenemangslistnavigation

januari 2021

Handla lokalt!

1 januari - 30 juni

Den 4 november lanseras appen Cityplay i Strängnäs Kommun. Cityplay är belönar dig som handlar lokalt och är enkel att använda. Klicka HÄR för att se en kort informationsfilm hur appen fungerar och tveka inte att höra av dig om du har några frågor till kontakt@imariefred.nu

Läs mer

PAX-promenaden

1 januari - 31 december
Gripsholms Slott,
Gripsholms Slott, Mariefred, 647 31
+ Google Map

Följ med in i Alrik och Viggos magiska Mariefred, de behöver din hjälp! PAX-promenaden är en cirka timme lång äventyrspromenad genom Mariefred som du själv väljer när du vill gå. Ladda hem appen (gratis), plugga in hörlurarna och ta dig till runstenarna vid Gripsholms Slott. Där börjar äventyret. 

Läs mer

360° på Gripsholms slott

1 januari - 30 april
Gripsholms Slott,
Gripsholms Slott, Mariefred, 647 31
+ Google Map

Besök Gripsholms slott hemifrån. Utforska Hertig Karls kammare, Konseljsalen och Gustav III:s teater i 360°. Glöm inte att se upp!

Läs mer

Discgolfbana (frisbeegolfbana) i Mariefred

1 januari - 30 juni
Hammarens IP

På Hammarens idrottsplats i Mariefred finns en 9-hålsbana för discgolf. Lånediscar finns i en låda vid startplatsen eller att låna från vaktmästarna när de är på plats.

Läs mer

Gps-quiz

1 januari - 31 mars

Utmana familjen på ett GPS-quiz! Starten är vid Gripsholms Slott, tänk på att hålla avstånd till andra som promenerar ♥️ Quizen finns för både barn och vuxna och du hittar den via länken här (endast mobilanpassad) – https://play.gpsquiz.com/

Läs mer

Här kan du åka längdskidor i Mariefred

1 januari - 28 februari

Uppdatera dig HÄR om hur status är på de dragna längdskidspåren i Fredrikshall, Golfbanan och Hammaren är.

Läs mer

Fritidsbanken är öppen!

11 januari - 31 mars

Ut i friska luften och upptäck allt som finns att göra runt om och i Mariefred. Läs mer om hur du kan låna utrustning hely gratis. Som ett bibliotek för friluftslivet, helt enkelt.

Läs mer

Konstutställning – Agnes Enerlund Lindberg

18 januari - 28 februari
Mariefreds Bokhandel

Upplev Agnes Enerlund Lindberg målningar som vill leda oss mot ljuset. Se utställningen i Mariefreds Bokhandel mån-tis 10-17, ons-fre 10-18 och lör 10-15.

Läs mer

Beställ en barnbokskasse

21 januari - 28 februari
Mariefreds Bibliotek

Så länge biblioteken i kommunen håller sina lokaler stängda för att minska smittspridningen fortsätter vi med glädje att packa barnbokskassar till er. Allt vi behöver veta är vem som ska ha påsen, ålder, läsnivå (om barnen ska läsa själva) och gärna om det finns favoriter sen tidigare. Och var i kommunen ni vill hämta så klart!

Läs mer

POM Gallery – Johanna Robleto

30 januari - 14 mars
POM Gallery,
Långgatan 11, Mariefred,
+ Google Map

Välkomna till utställningen In peace

Läs mer
februari 2021

Bortakontor på hemmaplan varje fredag kl 9-12

1 februari - 2 juni
Biohuset,
Nygatan 18, Mariefred, 647 30
+ Google Map

Varmt välkommen till företagarföreningens öppna kontor! Varje fredag mellan kl 9-12 är Biohusets kafé öppet att sitta och jobba i. Perfekt för dig som jobbar hemifrån, och vill komma bort från tvätthögen, den stökiga soffan och disken på bänken samtidigt som du jobbar. Ta med kaffetermos, laddare och vad du behöver och jobba bortifrån på hemmaplan med oss. Vi bjuder på wi-fi och gott om plats att sprida ut oss på. Finns även ett separat rum om du behöver ta…

Läs mer
mars 2021

Företag on hold?

1 mars
Digitalt möte

Samtalsgrupp för företagare – ny omgång med start 1 mars 2021. Vem är jag om jag inte är företagare?

Läs mer

Digital kaffe och inspiration för dig inom destinationsutveckling

5 mars, 08:45 - 09:45
Digitalt möte

Strängnäs kommun bjuder in dig som är med och bidrar till destinationsutveckling till en digital info- och inspirationsträff med likasinnade.

Läs mer

Digital visning: I spåren av Vasa

24 mars, 18:00 - 19:00
Digital visning
120 kr

Följ med in i vasaborgen Gripsholm och upptäck spåren av Gustav I och hans söner. På nära håll får du se miljöerna och detaljerna som tar oss tillbaka till 1500-talet.

Läs mer
+ Exportera Listed Events

Facebook

Huvudsponsorer

Dela