Laddar evenemang

Musik för barn: Familjen Sträng!

13 augusti, 15:00 - 16:00

Evenemangsnavigation

Familjen Strängs musikresa – en fantasiresa i tid och rum. Musikresan är en föreställning som passar barn i åldrarna 3-8 år. 

Här får barnen följa med oss på en spännande resa i tid och rum och bland annat bekanta sig med klassiska mästare såsom Mozart och Bach, sjunga med i kända barnvisor och röra sig till folkmusik.

Barnen får gissa djur när vi spelar valda satser ur Djurens karneval av Camille Saint-Saens (Elefanten och Svanen) Vi reser till Norge och hälsar på i Bergakungens sal och i Danmark spelar vi svängig folkmusik som handlar om en galen höna!

Elin Thorsell, violin; Olivia Lundberg, violin; Caroline Waldemarsson, violin/viola; Kristin Malmborg, cello utgör tillsammans Familjen Sträng. Alla fyra har en gedigen skolning på musikhögskolor och konservatorier och har en högst varierad verksamhet i olika musikaliska sammanhang, som kammarmusik, folkmusik och som solister. Eller som pedagoger. Sagt om Familjen Sträng: ”Wow! Den här föreställningen är ju minst lika underhållande för pensionärer!” av glad farfar i publiken.

Förköp av biljetter kan göras via länken:
https://kungligaslotten.actorsmartbook.se/default.aspx?category=3&event=398

Pris: vuxna 190 SEK, barn 0-13 år 20 kr

Detaljer

Datum:
13 augusti
Tid:
15:00 - 16:00
Event Categories:
,

Plats

Gripsholms Slott
Gripsholms Slott, Mariefred, 647 31
Telefon:
0159-101 94
Webbplats:
https://www.kungligaslotten.se/vara-besoksmal/gripsholms-slott.html

Arrangör

Gripsholms Slott
Telefon:
0159-101 94
E-post:
Webbplats:
https://www.kungligaslotten.se/vara-besoksmal/gripsholms-slott.html

Visa alla evenemang

Facebook

Huvudsponsorer

Dela