Laddar evenemang

PUNKGALA

26 augusti, 20:00

450 kr

Välkommen till en repris på den succégala som gick av stapeln på Skottvång 2019 – en kväll där vi nu återigen kommer att hylla Ramones, Sex Pistols och The Clash!
Ramånes: 1-2-3-4! RAMÅNES kör Ramones covers sedan 20 år tillbaka. Har spelat runt om i Sverige men även i Italien, Spanien, Lettland och Malta. Ramones låtar i rasande tempo där alla hitsen inkluderade utlovas! Vår egen Wow liksom – Pelle Almgren på sång, Janne Lagerström på bas, Janne Nilsson gitarr och Christer Österlund trummor.
CnP: Cunts n Pricks består av fem gamla punkare från 70-talet som alla spretat runt i olika konstellationer och band, och nu har de roligt ihop med att spela gamla favoriter. De kommer att spela Sex Pistolslåtar så det svartnar för ögonen på er!
”Skottvång beware…”. Bandet består av Frobbe Froman (Bitch Boys) på sång,
”Punkgreven” Max Lorentz – gitarr och sång, Ronny ”Filmmogulen” Svensson på trummor, Totte Gabrielsson (bla Chatterbox, Tequila Girls) och Peter Wahlberg (Chatterbox, Alien Beat) på bas.
Backlash: Backlash hyllar The Clash, ett av de första banbrytande engelska punkbanden och sedermera erkänt som ett av tidernas största rockband. Medlemmarna i Backlash kommer själva från den svenska punk/ny våg/romantics-scenen med en bakgrund i band som Strindbergs, Scratch, Ubangi, Lustans Lakejer mm. Backlash försöker inte imitera rollerna i the Clash utan vill istället förmedla känslan av ”the only band that mattered” och framföra musiken så nära originalet som möjligt. Repertoaren spänner över alla album men har en tonvikt på de tre första.
Entré 450:-

Detaljer

Datum:
26 augusti
Tid:
20:00
Pris:
450 kr
Evenemangskategori:

Plats

Skottvångs Grufva
Skottvångs gruva 64792
Telefon:
0158-259 00
Webbplats:
http://skottvangsgrufva.com/

Arrangör

Skottvångs Grufva
Telefon:
0158-259 00
E-post:
Webbplats:
http://skottvangsgrufva.com/

Visa alla evenemang

Facebook

Huvudsponsorer

Dela