Funderar du på att flytta till Mariefred?

Har du funderingar på att flytta till Mariefred? Då finns det många olika företag som kan hjälpa dig hitta det du söker.

Kruus Byggnads AB

Företaget startades 1973 av Ulf Kruus och drivs idag av sönerna Stefan, Martin och Gunnar. Under åren har fokus i verksamheten legat på att renovera, återställa och bevara äldre hus samt att bygga nya hus i äldre stil. Just har vi det spännande projektet "Pyramiden" som ligger närmast. Gå in på vår hemsida för mer information.

Derome Mark & Bostad

Mitt i centrala Mariefred bygger vi en ny charmig stadsdel – Stadsparken. Här kommer ett par hundra familjer att bo bland små gränder och gator, låga trähus och mysiga innergårdar.

BoKlok Housing AB

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1000 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 9000 bostäder för de många människorna.

Småa AB

Sedan 1927 har vi byggt över 22 000 bostäder i Stockholm och nu har vi äntligen etablerat oss i Sörmland. Vi fokuserar på arkitektur, inredning och design när vi skapar våra bostäder. Platsen vi bygger på är omsorgsfullt utvald och husen är ritade för att passa omgivningen.

Mäklartorget

Mäklartorget består av engagerade medarbetare med bred yrkeskunskap inom fastighetsbranschen. Vi förmedlar gårdar, villor, radhus, fritidshus, tomter, bostadsrätter, lokaler samt storhus. Tel: 0159-131 75, 0708-52 72 72. E-post: kjerstin@maklartorget.se

SEVAB

Vi finns i Strängnäs med 60 medarbetare. Ägare är du dvs alla som bor i vårt kundområde. Dygnet runt, året runt finns vår jour tillhands om något skulle inträffa.

Svensk Fastighetsförmedling

Telefon: Tel 0159-302 30, Mobil 070-592 82 63 E-post: torbjorn.lann@svenskfast.se

Ängsliden Byggnads AB

Telefon: 070-74 78 390 E-post: angsliden@spray.se

Fastighetsbyrån

Telefon:0152-142 13 E-post: mariefred@fastighetsbyran.se

Facebook

Huvudsponsorer

Dela