Här når du oss

Verksamhetsledare
Lina Boy
076-314 09 12
kontakt@imariefred.nu

Ekonomi:
Sofia Tapper
ekonomi@imariefred.nu

Ordförande:
Niclas Norén
ordforande@imariefred.nu

Postadress:
Företagarföreningen imariefred.nu
Box 141
647 23 Mariefred

 


Vilka är vi?

Imariefred.nu är en ekonomisk förening som arbetar för bra affärer och en levande stad. Vi är cirka 160 medlemmar (2020) som består av företagare från olika branscher och föreningar. Tillsammans skapar vi en stad som är attraktiv att bo, besöka och driva företag i.


Vad gör vi?

Evenemang

Vi arrangerar en rad aktiviteter under året, till exempel Julmarknad, Ångans Dag, SM för Gatumusikanter, Påskparad, Nordiska Mästerskapen i Foodtruck och Valborgsfirande. Vi medverkar också till att Bondens Egen Marknad kommer till stan. Föreningen stöttar även Midsommar i Mariefred, Semesterloppet, och Mariefreds Kungliga Triathlon.

Nätverkande

Vi är ett forum där vi stöttar varandra och gemensamt arbetar för att marknadsföra Mariefred. En gång i månaden året runt, arrangerar vi nätverksträffar, där vi utbyter värdefulla idéer och knyter nya kontakter.

Hemsida

Hemsidan uppdateras dagligen och vi jobbar ständigt med att ytterligare utveckla och förbättra den. Endast våra medlemmar kan annonsera på sidan och besöks årligen av mer än 64 000 unika besökare.

Magasin

Magasin Mariefred, med en upplaga på 10 000, har som syfte att sätta Mariefred som destination och våra evenemang på kartan. Den är självfinansierad och finns hos våra medlemmar samt på turistbyråer och besöksmål runt om i Sörmland. Du kan också läsa den digitalt HÄR.


Styrelsen

Niclas Norén (ordförande) – AdTrain AB
Peter Törnblom (vice ordförande) – ICA Torghallen Mariefred
Sofia Tapper (kassör) – Redovisningskonsult
Fredrik Hed (sekreterare) – Viva Text & Pharma
Johanna Battaroff – Gripsholms Värdshus
Magnus Matsson – Ljudakuten
Ewa Gejrot – Lowcorr AB
Josefine Lindqvist – Gripsholms Slott
Cathrine Ohliw, Team Ohliw AB

Suppleanter:
Helena Wildros – Wildros miljö & Kommunikation AB
Björn Sundfeldt – BSund AB

Facebook

Huvudsponsorer

Dela