Mariefred har ett mycket aktivt föreningsliv och här presenterar vi våra medlemmar. Vill din förening bli medlem? Skicka ett mail till: medlem@imariefred.nu  så hör vi av oss till dig. 

Mariefreds Konstförening

Mariefred-Åkers konstförening är en förening för alla med ett brett intresse för konst och kultur. Vi ordnar intressanta föreläsningar kring så skilda ämnen som marinmålningar, modern arkitektur, engelska trädgårdar och textilkonstnärinnor.

Vi gör spännande utflykter till gamla slott, vackra trädgårdar, privata hem eller företag som bara öppnas för föreningsmedlemmar. I höst gör vi resor till Claes Mosers Villa Akleja i Vaxholm och Balinge i Sörmland med konst av aktuella Tyra Kleen. Många konstnärer som t ex Jesper Walderström, Lenny Clarhäll, Mia Jarnsjö och Richard Brixel har också besökts.

I februari har vi vårt medlemsmöte där vår inköpta konst lottas ut. Kanske du blir en av vinnarna till en målning, ett grafiskt verk eller ett konsthantverk.

På hemsidan: mariefredakerskonstorening.se kan du se vad som händer i föreningen och se vinsterna i lotteriet.

Verkar det här intressant kan du höra av dig till Hans Lundén ordförande tel 0159 218 34, e-post hakagulund@gmail.com eller Katharina Bååth kassör tel 0159 341 10, e-post katarina.baath20@gmail.com

Biohuset Mariefred

Välkommen till föreningen Biohuset Mariefred.

Mariefreds Filmstudio

Facebook

Huvudsponsorer

Dela