Samarbetspartners:

Mariefreds Tidning/Måsen

Mariefreds tidning/Måsen är en nyhetstidning som vänder sig till dig som bor i Mariefred, Åkers styckebruk, Stallarholmen, Strängnäs, Enhörna och Nykvarn. Det kan tyckas som ett udda område, sträcker sig över tre kommuner, men var förr – liksom ofta fortfarande – det givna grannskapet. Det var här man hade sina släktingar och vänner, här man handlade och här man blev kvar.

MT/Måsen (begynnelsebokstäverna i orterna), som funnits sedan 1980-talet, har myntat uttrycket ”Måsenområdet”. Mariefreds tidning har funnits sedan mitten av 1800-talet och tidningens nuvarande form (en sammanslagning av dem båda) har man kunnat läsa sedan tidigt 2000-tal.

Tidningen kommer sedan januari 2024 ut en gång i veckan. Du kan ta del av alla nyheter gratis via appen eller vår hemsida (www.mariefredstidning.se). Som prenumerant får du varje vecka hem tidningen i pappersform. Du kan också följa MT/Måsen på Facebook och Instagram.

En gång i månaden trycks tidningen i tiotusentals exemplar och delas ut gratis till samtliga hushåll i området samt placeras ut i tidningsställ i området. Vill du annonsera? Hör av dig till oss.

Välkommen som prenumerant eller annonsör! Via MT/Måsen kan du läsa om det mesta och nå de flesta.