Samarbetspartners:
Laddar Evenemang

Konsert: Johan Airijoki

Datum och tid:

14 August 2024 kl. 20:00 - 22:00

Tillsammans med bandet Malmfältens Rockklubb har Johan Airijoki skapat sig ett rykte som en liveakt utöver det vanliga. Svängigt, suggestivt, dynamiskt. Spelning för spelningar har publiken växt. Johan Airijoki har länge varit något av en dold skatt, omhuldad av den publik som själva hittat fram till hans låtskrivande. Från att varit en favorit i de norra delarna av landet har han växt till att sälja ut stora rockklubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Hösten 2022 var Johan en del av föreställningen Hon vars hjärta var som mitt, baserad på Göran Greiders bok med samma namn. Den spelades land och rike runt i utsålda konserthus. Något som ytterligare spred hans namn för en bredare publik.

Efter en rad album inspelade tillsammans med Malmfältens Rockklubb är det dags för Johan Airijoki att släppa ett soloalbum. Genom åren har Gällivaresonen byggt upp en lojal skara följare och fler och fler upptäcker hela tiden denna förut dolda norrlandsskatt. Johans musik tas bäst in via hjärtat, ett tonbad av skörhet, skönhet och enkelhet. En röst som kramar om i svåra stunder. Folkliga sagor ur nutidens Norrland ihop och personliga skildringar och tankar om vardagen ramar in hans uttryck. Med ett segel av multipla musikarrangemang hjälper han lyssnaren att fånga vind och vackert segla genom livets allra trassligaste känslor. Nu kommer han till Skottvång som duo tillsammans med den fantastiske slagverkaren Johan Håkansson.

Cost:

350kr

Arrangör

Skottvångs Grufva

Hitta hit:

Skottvångs Grufva

Skottvångs Grufva
Mariefred, 647 92