Samarbetspartners:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vandring runt Falkberget och Mellan-Marviken

28 maj kl. 10:00 - 16:00

Välkommen på vandring runt Falkberget och Mellan-Marviken!

Vi vandrar ca 10 km i kuperad terräng med olika underlag, grusvägar och mer eller mindre svårfunna stigar. Vi startar vandringen vid Krampan och vägen leder oss genom skogen strax utanför fågelreservatet vid Falkberget till Sörmlandsleden. Därefter följer vi leden norrut en bit och svänger vid Lilla Edet söderut och tillbaka längs med östra sidan av sjön. Här kommer vi upp på relativt hög höjd och har vi inte blivit alltför hungriga innan dess äter vi vår lunch med fantastisk utsikt. Efter rasten tar vi oss neråt igen och avslutar så småningom genom Svinsjöns fritidshusområde för att återkomma till Krampan.

Samling på parkeringen vid Gripsholms slott, nära våffelstugan, kl 10:00 söndagen 28 maj för samåkning till startpunkten. Vi planerar att vara tillbaka mellan kl 15 och 16.

Kläder efter väder, bra skor för terräng rekommenderas. Vi äter matsäckslunch längs med vägen men det kan bli relativt sent så förutom lunchen är ett mellanmål bra att ta med. Sträckan är kuperad så vattenflaskan ska vara välfylld vid start.

Ingen anmälan behövs

Kontakt:
Helena Ritzén 0708652275
Bo Kronqvist 0730475210

 

Detaljer

Datum:
28 maj
Tid:
10:00 - 16:00
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Östra Sörmland

Plats

Gripsholms slott
Gripsholms slott
Mariefred, 647 31
+ Google Map