Samarbetspartners:

Mariefreds Begravningsbyrå

Mariefreds Begravningsbyrå: En trygg & auktoriserad begravningsbyrå i Mariefred!

Ett lokalt familjeföretag som etablerades 1997, med många års erfarenhet av allt som rör begravningar i Mariefred med omkringliggande orter. Vår begravningsbyrå i Mariefred tillhandahåller komplett hjälp kring begravningar i Mariefred med omnejd – inklusive, men inte begränsat till: Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk, m.fl. Vi hjälper till på samma sätt även på andra orter och med allt annat som följer med i samband med en begravning i Mariefred med närområden. Hos oss kan du enkelt boka begravning via vår webbplats, via telefon eller genom att besöka oss på vår begravningsbyrå i Mariefred.

Mariefreds Begravningsbyrå är Mariefreds med närområdens – Stallarholmen, Åkers styckebruk, m.fl. – enda auktoriserade begravningsbyrå. Vår mångåriga erfarenhet och breda kompetens ger våra kunder den trygghet som behövs, oavsett om det gäller en enkel begravning till en rimlig kostnad eller en mer påkostad begravningsceremoni.

Hos oss får du som kund alltid ett personligt bemötande och ett personligt engagemang hela vägen från dödsfall & begravning till bouppteckning & dödsboförvaltning.