Samarbetspartners:

Övernatta i Mariefred

Stanna lite längre

Mariefred är ett populärt resmål och perfekt för en dagsutflykt. Men varför inte passa på att stanna lite längre? Sov gott i en lyxig kungasvit. Eller i en charmig Stallgård. Kanske lockar en idyllisk skomakargård. Här finns mycket att uppleva för både liten och stor.
Charmigt och anrikt vandrarhem i Mariefred med enkel standard – Här finns både festlokal och övernattning. Populärt att hyra vid släktträffar och andra tillfällen där sällskap samlas.
Adress: Djurgårdsgatan 2, 64730 Mariefred
Tel: 073-021 68 58 eller 070-343 04 61
Från Gripsholms Bed & Breakfast i vackra Mariefred i Sörmland har du utblickar mot Gripsholms Slott och Mälaren. Hos oss bor du mysigt och har nära till både stadskärnan och hamnen. Vårt B&B är omgivet av en vacker trädgård med rustika träd och buskar.
Adress ej angiven
På Gripsholms Värdshus, vårt historiska hotell invid Mälaren i Mariefred, kan ni njuta av en rogivande weekend & god mat i någon av våra vackra matsalar eller i vår anrika bakficka, Skänken i Sörmland.
Adress: Kyrkogatan 1, Mariefred
Tel: 0159-347 50
Promenera, mys eller bo tillsammans med Alpackor! Här har du möjlighet att lära känna dessa exotiska djur bättre och kanske fira bröllop tillsammans med dem...
Adress: Näsbyviksgård i Stallarholmen
Tel: 073-731 61 02
Här i mysiga Mariefred, Mälarens pärla, finns en riktigt fräsch gästhamn med suveränt läge i viken mellan Gripsholms slott och Gripsholms värdshus, och bara ett hundratal meter från stadens lilla idylliska centrum.
Adress: Position: 59° 15′ 39.852″ N, 17° 13′ 47.352″ E
Tel: 073-663 33 01
Marina Rummet är ett flytande hotell av mindre modell byggt på en husbåt i Mariefreds Marina. Här finner du 4–5 sängplatser, frukosthörna, stor takterrass med slottsutsikt. Toalett och dusch finns i det intilliggande servicehuset (50 meter).
Adress ej angiven
Skomakargården är belägen mitt i centrala Mariefred, alldeles intill Rådhustorget. Huset är ett gammalt från stall från tidigt 1800-tal. Under många år har det varit skomakeri i huset. Därför kallar vi det Skomakargården. Vi har fyra bekväma rum med sköna sängar.
Adress: Långgatan 8
Skottvångs Grufva är en kulturhistorisk och hemtrevlig oas mitt ute i den Sörmländska skogen. Ett äventyr och ett spännande resmål för många, ett avbrott i den hektiska vardagen och en lugn fristad för andra.
Adress: Skottvångs Grufva AB, 647 92 Mariefred
Tel: 0158-259 00
Denna nyrenoverade 1800-talsstall sträcker sig över gränsen till orörda herrgårdsträdgårdar och en lummig ekskog, med privat väg som leder direkt till den närliggande sjön. Stallet i Mariehovs herrgård utformades för att kombinera modernt lyxboende med rustik svensk charm.
Adress: Mariehov 1, Mariefred