Samarbetspartners:

Övernatta i Mariefred

Stanna lite längre

Mariefred är ett populärt resmål och perfekt för en dagsutflykt. Men varför inte passa på att stanna lite längre? Sov gott i en lyxig kungasvit. Eller i en charmig Stallgård. Kanske lockar en idyllisk skomakargård. Här finns mycket att uppleva för både liten och stor.
Charmigt och anrikt vandrarhem i Mariefred med enkel standard – Här finns både festlokal och övernattning. Populärt att hyra vid släktträffar och andra tillfällen där sällskap samlas.
Adress: Djurgårdsgatan 2, 64730 Mariefred
Tel: 073-021 68 58 eller 070-343 04 61
Från Gripsholms Bed & Breakfast i vackra Mariefred i Sörmland har du utblickar mot Gripsholms Slott och Mälaren. Hos oss bor du mysigt och har nära till både stadskärnan och hamnen. Vårt B&B är omgivet av en vacker trädgård med rustika träd och buskar.
Adress ej angiven
På Gripsholms Värdshus, vårt historiska hotell invid Mälaren i Mariefred, kan ni njuta av en rogivande weekend & god mat i någon av våra vackra matsalar eller i vår anrika bakficka, Skänken i Sörmland.
Adress ej angiven
Tel: 0159-34750
Marina Rummet är ett flytande hotell av mindre modell byggt på en husbåt i Mariefreds Marina. Här finner du 4–5 sängplatser, frukosthörna, stor takterrass med slottsutsikt. Toalett och dusch finns i det intilliggande servicehuset (50 meter).
Adress ej angiven
Skomakargården är belägen mitt i centrala Mariefred, alldeles intill Rådhustorget. Huset är ett gammalt från stall från tidigt 1800-tal. Under många år har det varit skomakeri i huset. Därför kallar vi det Skomakargården. Vi har fyra bekväma rum med sköna sängar.
Adress ej angiven
Denna nyrenoverade 1800-talsstall sträcker sig över gränsen till orörda herrgårdsträdgårdar och en lummig ekskog, med privat väg som leder direkt till den närliggande sjön. Stallet i Mariehovs herrgård utformades för att kombinera modernt lyxboende med rustik svensk charm.
Adress ej angiven