Samarbetspartners:

Kontakt

Här når du oss

Verksamhetsledare

Lina Boy
076-314 09 12
kontakt@imariefred.nu

Ekonomi

Sofia Tapper
ekonomi@imariefred.nu

Ordförande

Postadress

Företagarföreningen imariefred.nu
Box 141
647 23 Mariefred

Vilka är vi?

Imariefred.nu är en ekonomisk förening som arbetar för bra affärer och en levande stad. Vi är cirka 130 medlemmar (2023) som består av företagare från olika branscher och föreningar. Tillsammans skapar vi en stad som är attraktiv att bo, besöka och driva företag i.

Styrelsen

Tiina Wilén (ordförande) – Utvecklingskonsult
Peter Törnblom (vice ordförande) – ICA Torghallen Mariefred
Sofia Tapper (kassör) – Redovisningskonsult
Johanna Battaroff – Gripsholms Värdshus
Magnus Matsson – Ljudakuten
Josefine Lindqvist – Gripsholms Slott
Helena Wildros – Wildros miljö & Kommunikation AB
Rosanna Blomgren – BalanZe 
Andreas Lindell – Lena Linderholm design AB 

Suppleanter:

Björn Sundfeldt – BSund AB
Magriffe Attack – Guldsmed 

Vad gör vi?

Vi arrangerar en rad aktiviteter under året, till exempel Julmarknad, Ångans Dag, Påskparad, Nordiska Mästerskapen i Foodtruck och Valborgsfirande. Föreningen stöttar även bland annat Barnkulturdagen, Midsommar i Mariefred, Semesterloppet, och Mariefreds Kungliga Triathlon.

Vi är ett forum där vi stöttar varandra och gemensamt arbetar för att marknadsföra Mariefred. En gång i månaden året runt, arrangerar vi nätverksträffar, där vi utbyter värdefulla idéer och knyter nya kontakter.

Hemsidan uppdateras löpande och vi jobbar ständigt med att ytterligare utveckla och förbättra den. Endast våra medlemmar kan annonsera på sidan och besöks årligen av ca 60 000 unika besökare.

Magasin Mariefred, med en upplaga på 12 000, har som syfte att sätta Mariefred som destination och våra evenemang på kartan. Den är självfinansierad och finns hos våra medlemmar samt på turistbyråer och besöksmål runt om i Sörmland. Den finns också digitalt här:
Magasin Mariefred 2023