Njut av god mat och dryck

I Mariefred finns mycket att välja på när det kommer till god mat mat och dryck. En provsmakningsmeny eller en enkel glass. En kopp nybryggt kaffe med utsikt över slott och sjö, eller mitt på gågatan. På sommaren är utbudet lite större. Men du kan alltid få en god måltid med dryck därtill… Året runt.

Gripsholms Värdshus

Kökets målsättning har länge varit att servera en lokalt återspeglad meny, utan krusiduller men med största omsorg tagen när det gäller valet av råvarornas kvalitet och specifika smak.

Skänken

I Gripsholms Värdshus bakficka Skänken kan du njuta av dagens lunch och under kvällarna av en Steak House-meny.

Slottspaviljongen

Restaurangen är vackert belägen i Lottenlund, mitt emellan Gripsholms Slott och Mariefreds mysiga stadskärna. Passa på att ta med kompisarna eller familjen för en runda minigolf innan middagen!

Två Goda Ting

Vi har kaffe/te och choklad från världens alla hörn. Espressobar, italiensk glass och uteservering. Telefon 0159-132 50.

Elsas Skafferi

Mitt i Mariefreds vackra stadskärna kan du njuta av god mat, nybakade bullar och förstklassigt kaffe.Vi finns vid Rådhustorget Storgatan 5. VÄLKOMNA!

Café Blå katten

Litet mysigt café mitt i Mariefred med hembakade bakverk, matpajer, smörgåsar och sallad. Möjligt att sitta både ute och inne. Välkommen!

Annas Hembageri

Annas Hembageri bakar mustigt och gott matbröd huvudsakligen med surdeg, samt en del kaffebröd. Allt gräddas i ugn med stenhäll där brödet får en tjock och smakrik skorpa. Ingredienserna är till största del ekologiskt odlade och/eller närproducerade.

Mariefreds Pizzeria

Servering och avhämtning av pizza, thaiwok, pasta, kebab och sallader.

 

Telefon: 0159-100 30

Peggys krog på Gripsholms Golfklubb

Naturskönt belägen på promenadavstånd från stadskärnan. Serverar genuin golfmat i grön miljö.

Kafé Klavér

Telefon: 070-68 67 623

E-post: info@kafeklaver.se

Taxinge Slott

Telefon: 0159-701 14, 0705-86 21 77

Skottvångs Grufva AB

Telefon: 0158-25900

Peggys Golfkrog

Telefon: 0700-24 70 21

Facebook

Huvudsponsorer

Dela