Stanna lite längre

Mariefred är ett populärt resmål och perfekt för en dagsutflykt. Men varför inte passa på att stanna lite längre? Sov gott i en lyxig kungasvit. Eller i en charmig Stallgård. Kanske lockar en idyllisk skomakargård. Här finns mycket att uppleva för både liten och stor.

Gripsholms Värdshus

Välkommen till Gripsholms Värdshus med hänförande utsikt över Gripsholms Slott, sagolikt avspeglat i Mälarens vatten. I våra individuellt inredda rum sover ni gott och vaknar upp till vår generösa frukostbuffé. Välkommen att boka på 0159-347 50.  

Gripsholms Bed & Breakfast

Gripsholms Bed & Breakfast inryms i den gamla stallmästaregården med utsikt över Gripsholms Slott. Alla rum är utrustade med handfat och dubbelsäng, där vissa rum har extrasäng. Telefon 0159-72 92 00 eller info@gripsholmsbnb.se

Skomakargården B&B

Skomakargården är belägen mitt i centrala Mariefred, alldeles intill Rådhustorget. Huset är ett gammalt från stall från tidigt 1800-tal. Under många år har det varit skomakeri i huset. Därför kallar vi det Skomakargården. Vi har fyra bekväma rum med sköna sängar. Alla rum har dusch/wc. Rummen har en liten sittgrupp och tv. Utgång direkt till trädgården från alla rum.

Mariefreds Marina

En nyrenoverad och välutrustad gästhamn mitt inne i stan, i viken mellan Gripsholms slott och Gripsholms värdshus.

Åsgård Mariefred

Telefon: 073 441 47 50
E-post: welcome@asgard-mariefred.se

Mariefreds Camping

mariefredscamping@yahoo.se

Röda Magasinet

Adress: Munkhagsgatan 4, 647 30 Mariefred
Telefon: 073 599 24 64

Facebook

Huvudsponsorer

Dela