Laddar evenemang
Sök evenemang

Evenemangsvynavigation

Evenemang

Evenemangslistnavigation

maj 2018

Utomhusträning med World Class

6 maj - 26 augusti
Gripsholmsskolan
Gratis

All träning är gratis och vi håller till på Gripsholmsskolans konstgräs. Det är bra att ha koll på vår fb-sida, där vi annonserar om passet blir inomhus vid dåligt väder

Läs mer

Måndagseglingar på Gripsholmsviken

21 maj - 3 september

Varje måndag hela sommaren seglar Mariefred Båtklubb i Gripsholmsviken med start kl 18.

Läs mer
juni 2018

Tre teman – utställning på Mariefreds bibliotek

1 juni - 31 augusti
Mariefreds Bibliotek

Fotografier av Hans Thorwid

Läs mer

Marianne Philp, måleri

1 juni - 31 juli
Philp Art,
Ärnäsvägen 31, Mariefred, 64731
+ Google Map

Under juni och juli håller galleriet öppet enligt överenskommelse. Dagtid, kvällstid, vardag eller helg spelar ingen roll, bara jag är hemma så öppnar jag, hälsar galleristen Marianne Philp.

Läs mer

Vernissage på AfriDuka

2 juni - 30 september
AfriDuka,
Storgatan 12, MARIEFRED, 64730
+ Google Map

Anderas Karlsson är författare, fotograf och safariguide i Sydafrika ställer ut sina foton . Utställningen finns att betrakta sommaren ut bilderna, som finns i numrerad upplaga, är till salu.

Läs mer

Barnteater – Snövit

30 juni - 5 augusti
Kafé Klaver,
Hedlandet Ekbacken 1, Mariefred,
+ Google Map
85 kr

Den elaka styvmodern vill döda snövit, för hon vill vara vackrast i landet. Jägaren som styvmodern har beordrat att döda snövit, låter henne löpa och hon hamnar hos de snälla dvärgarna som hjälper henne. Styvmodern lyckas ändå nästan att döda snövit, men prinsen räddar henne i sista ögonblicket. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.

Läs mer

POM Gallery – Johanna Robleto

30 juni - 12 augusti
POM Gallery,
Långgatan 11, Mariefred,
+ Google Map

”Her paintings are in motion”

Läs mer
juli 2018

Teater ”Kolarhistorier”

15 juli - 19 juli
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
140 kr

Under kolarveckan spelas teaterpjäsen KOLARHISTORIER nere i Gruvhagen klockan 18 den 15, 16, 17 och 19 juli. Vi tränger oss djupt in i de mytomspunna finnskogarna där vidskepelse och trolldom, svält och laglöshet, grasserar. Den växande industrialiseringens profitörer tvingar dem som lever i samhällets utkanter att leverera träkol till bruken mot ringa ersättning. De varma, pyrande kolmilorna och de enkla kolvaktarkojorna blir en rik samlingsplats för spännande historier från Finnmarken.Tack vare Dan Anderssons vassa penna kan vi ta del av…

Läs mer

Milan och Gruvan

18 juli, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
200 kr

av och med Fred Lane & Thomas Lundkvist MILAN Vi berättar med tal och sång med hjälp av Dan Anderssons historier (ur Kolarhistorier) och visor (ur Kolvaktarens visor). GRUVAN Sånger kring gruvan på engelska och svenska.

Läs mer

För barn – barnens kolmila

19 juli, 15:00 - 16:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
20 kr

Barnen guidas runt av Gruvfogde Granberg och Lova malmvaskerska. De berättar om Skottvång och om kolmilan som då är igång. Vi besöker även muséet där Gunnar Nygren berättar om gruvdrift och mycket annat spännande.

Läs mer

Nordiska Mästerskapen i Food Truck

20 juli - 21 juli
Mariefred

För fjärde året i rad samlas ett 30-tal food trucks från hela Norden. En folklig festival där de senaste mattrenderna möts. På hamnplanen finns Bonden Egen Marknad. Förutom din röst finns en jury som röstar fram de bästa trucksen. http://www.nmfoodtruck.nu 

Läs mer

Bondens egen marknad

21 juli
Torget, Mariefred,
Mariefred,
+ Google Map

Nyskördat, närproducerat och småskaligt! Bondens egen Marknad finns till för dig som vill handla råvaror av högsta kvalitet. Här finns till exempel: grön- och rotsaker efter säsong, ostar, kött och chark, sylt, saft och marmelader, rapsolja och honung. Kom, smaka och köp!

Läs mer

POM Gallery – lördag 21 juli

21 juli, 12:00 - 16:00
POM Gallery,
Långgatan 11, Mariefred,
+ Google Map

Vi firar fruntimmersveckan med att ge 10 % rabatt på Johanna Robletos verk idag den 21 juli.

Läs mer

Nynningen

21 juli, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
200 kr

Gruppen bildades 1971 och existerade i olika konstellationer fram till ”sista” turnén våren 1980. De tillhörde musikrörelsen och blev välkända över hela landet med den politiska rockmusik som präglade gruppens fyra skivor. Musikaliskt har gruppen rötterna i bluesen som de inte befriat sig ifrån, men här finns också inslag av rock, visor, kabaret och jazz. Ett av bandets album blev en klassiker som ofta nämns som en av de bästa skivorna från sjuttiotalet: För Full Hals. Det var bandets medlemmar…

Läs mer

Bellmansdagen

22 juli, 14:00 - 16:00
Hjorthagen,
Mariefred,
+ Google Map

Sedvanlig underhållning av årets Bellman i Hjorthagen kl.14.00. Duon Barokoko, Hans Wilhelm och mamsell Birgitta Elisabeth framträder med ett Bellmanprogram kallat ”Sjungom nu alla lät kärlek befalla våra liv”. Det handlar om Carl Michael Bellmans liv och kvinnorna runt honom. Epistlar och sånger blandas med citat från hans dikter och skrifter.

Läs mer

Hundraåringarnas Regatta i Mariefred

25 juli - 28 juli
Mariefreds Marina

Hundraåringarnas Regatta i Mariefred välkomnar alla klassiska segeljakter. Regattan i Mariefred lyfter särskilt fram kappseglande båtar som är hundra år och äldre. Ett av regattans mål är att sätta ett världsrekord i antalet deltagande båtar som fyllt 100 år.

Läs mer

Anna Stadling

25 juli, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
200 kr

Anna Stadling har kallats Sveriges bästa countrysångerska (Expressen) och jämförelserna med Emmylou Harris har duggat täta. Det senaste albumet ”Efter stormen” (sept 2017) är ett samarbete med låtskrivaren och artisten Andreas Mattson som även producerat skivan. Albumet som har ett popigare sound än hennes tidigare, är sprunget ur Annas egen kamp mot bröstcancer. – Texterna har vuxit fram ur ett minst sagt märkligt år. Ett år då mycket hände i den stora världen men också för mig och min familj.…

Läs mer

Dozzie Trollkarl

26 juli, 15:00 - 16:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
80 kr

 Spelas utomhus vid uteserveringen vid fint väder och om det regnar flyttar vi in i Värdshuset, ingen förbokning – biljetter köps i kassan från kl 14.

Läs mer

Carl-Einar Häckner

28 juli, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
200 kr

Den gränslöse trollkarlen som i mer än 20 år underhållit och kollrat bort sin publik kommer äntligen till Skottvång! Carl-Einar Häckner behöver ingen vidare introduktion. Han är en multibegåvad trollkarl, komiker, musiker och krönikör som idag pendlar mellan Sverige och Berlin. Förutom otaliga shower, illusionistiska tricks och skarpa texter har han under 20 års tid uppträtt runt omkring vårt land och landar nu äntligen hos oss i skogen!

Läs mer
augusti 2018

Östen med resten

1 augusti, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
200 kr

Alla har sett dom på TV eller hört dom i radio, men många har fortfarande inte upplevt hur bra dom är live. Östen med Resten är en musikgrupp från Hälsingland som spelar akustiska instrument med ett oefterhärmeligt drag. Gruppen bildades 1985 och det var Lasse Berghagen som döpte dom till just ”Östen mä Resten”.

Läs mer

För barn – stadsmusikanterna från Bremen

2 augusti, 15:00 - 16:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
80 kr

Musikteater med bla vevpositiv som bygger på den klassiska sagan om de fyra djuren som slår följe för att bege sig till Bremen för att bli stadsmusikanter. Med Bissa Abelli och Harald Lowden.

Läs mer

Palle och hans vänner i Dölerud/Johansson kvintett

3 augusti, 19:00 - 21:30
Gripsholms Slott,
Gripsholms Slott, Mariefred, 647 31
+ Google Map
270 kr

Dölerud/Johansson kvintett kom som en frisk fläkt från ovan, skriver Leif Linnskog om konserten i Eskilstuna i februari i år. Han fortsätter: ”Jazzen känner inga åldersgränser. Om man får vara med och spela beror uteslutande på om man kan ”lira”. Det är bara det som räknas, vilket Dölerud/Johansson kvintett är ett gott exempel på. Nestorn i sammanhanget, världsbasisten Palle Danielsson kunde med råge vara pappa åt unge Magnus Dölerud medan övriga mannar åldersmässigt tar plats mellan dessa två. Onsdagens konsert…

Läs mer

Baskery

3 augusti, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
200 kr

Systrarna Greta, Stella och Sunniva Bondesson har sedan barnsben gått i hård skola för att bli rockstjärnor. Redan tillsammans med sin pappa i bandet ”Slaptones” turnerade bandet i väldigt ung ålder frenetiskt och sedan pappa lämnade bandet och namnet byttes ut till BASKERY har det bara ökat genom att bandet vuxit snabbt internationellt. Det har varit svårt att fånga bandet i Sverige då bandet först flyttat ner till Europa för att sen flytta till Nashville och senare till Los Angeles.…

Läs mer

Feelgood festival

4 augusti
295 kr

Den 4 augusti 2018 anordnas en ny litteraturfestival i tecknet feelgood. Med bl a författarmöten, boksignering och mingel. 

Läs mer

Konsert med Henning Ullén på Gripsholm

4 augusti, 17:00 - 18:30
Gripsholms Slott,
Gripsholms Slott, Mariefred, 647 31
+ Google Map
170 kr

Henning Ullén, Ung svensk solist, spelar egna kompositioner, jazz och lite swing i Rikssalen på Gripsholms slott lördag 4 augusti kl. 17.00.

Läs mer

Lisa Långbacka, Esbjörn Hazelius, Nuala Kennedy och John Doyle

4 augusti, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
200 kr

Under några dagar i augusti 2017 träffades och musicerade fyra folkmusiker, två från Irland och två från Sverige. Mötet blev en succé, musikmagin ett faktum och vi kan nu stolt presentera en drömkvartett: musikaliska äventyraren Nuala Kennedy, folk/bluegrass-ikonen John Doyle, mångfacetterade Lisa Eriksson Långbacka och multiinstrumentalisten Esbjörn Hazelius.

Läs mer

Kreativt sommarläger – DigIT – Kodarkollo

6 augusti, 09:00 - 10 augusti, 13:00
Munkhagskyrkan,
Munkhagsgatan 21 64730
+ Google Map
Gratis

En spännande introduction till programmering! Vi utforskar grunderna i programmering och datalogiskt tänkande genom att skapa egna grejer. Under veckan guidas deltagarna och får hjälp med att utveckla egna projekt, lyssna till inspirerande presentationer och testa olika digital teknik! Lägret leds av DigITnördar från Sveriges forskningsinstitut RISE ICT, Thomasgymnasiet och techindustrin. Anmäl dig till info@foreningenheart.se

Läs mer

Kreativt sommarläge – Musikläger

6 augusti, 09:00 - 10 augusti, 15:00
Församlingshemmet
Gratis

För dig som gillar musik i olika former! Ett kreativt sommarläger för dig som gillar att uttrycka dig inom sång och musik, eller vill testa! Under en vecka kommer det att erbjudas sång, individuellt och i kör, möjlighet att spela sitt eget instrument tillsammans med andra, skriva och uttrycka sig i text som vi gemensamt tonsätter. Lägret leds av proffesionella musiker. Anmäl dig till info@foreningenheart.se

Läs mer

Musikkväll på Callanderska

8 augusti, 18:30 - 20:00

Allsångskväll med Lelle Roos och GripSound. Kaffeservering. Välkomna!

Läs mer

Le Bixmark & New Holland Band

8 augusti, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
200 kr

Kom och njut av en dos kluriga melodier och underfundiga texter. ”Hårdvisa” med inslag av pop, rock och klezmer. En musikalisk häxkittel som sjuder av inslag ur så många stilar att den färdiga anrättningen inte låter som någon eller något annat. Den svenska vistraditionen krockar med grekisk musik och klezmer, där den afroamerikanska jazzen och bluesen möter europeiskt burleskeri.

Läs mer

BoMässa

11 augusti
Torget, Mariefred,
Mariefred,
+ Google Map

Ett tillfälle för dig som bor eller vill flytta till Mariefred. Träffa lokala hantverkare, bygg- & serviceföretag, mäklare, banker med flera. Samtidigt pågår SM i Gatumusik och Bondens Egen Marknad.

Läs mer

Bondens egen marknad

11 augusti
Torget, Mariefred,
Mariefred,
+ Google Map

Nyskördat, närproducerat och småskaligt! Bondens egen Marknad finns till för dig som vill handla råvaror av högsta kvalitet. Här finns till exempel: grön- och rotsaker efter säsong, ostar, kött och chark, sylt, saft och marmelader, rapsolja och honung. Kom, smaka och köp!

Läs mer

SM i Gatumusik

11 augusti, 10:00 - 16:00
Mariefred

Hela Mariefred fylls med gatumusikanter där besökarna tillsammans med en hemlig proffsjury röstar fram årets vinnare i kategorierna grupp och soloartist. Bondens egen Marknad och BoMässan öppnar redan kl kl 10 och musikerna drar igång kl 12. På http://www.smigatumusik.nu/ kan du läsa mer om alla musiker och mer därtill.

Läs mer

Trädgårdsföreningen på Bondens Marknad

11 augusti, 10:00 - 14:30
Torget, Mariefred,
Mariefred,
+ Google Map

Trädgårdsföreningen kommer att delta i Bondens marknad med försäljning av växter, grönsaker, blommor, bär och lotteri. Medlemmar är välkomna att delta och bidra med sina trädgårdsprodukter.

Läs mer

Jan Åström och medborgarna – en hyllning till Cornelis

11 augusti, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
200 kr

Med sångaren Janne Åström vid mikrofonen, rockhjälten Conny Bloom på gitarr, den oförliknelige oralbatteristen Svante Drake på trummor och kapellmästare Benneth Fagerlund på klaviatur blir varje spelning en stor upplevelse i form av musikaliska utsvävningar och dramatiska utspel. Medborgarna har spelat tillsammans sedan 1999 och stockholmspubliken har kunnat se dem på söndagskvällar på Nalen, Mosebacke etablissemang och Hamburger Börs, där bandet har arbetat upp ett rykte som ett av Sveriges bästa liveband. De senaste tjugo åren har Janne tillsammans med…

Läs mer

John Holm

15 augusti, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
200 kr

Under 70-talet släppte John tre album som ofta benämns bland de bästa som givits ut i Sverige. Sordin (-72), Lagt kort ligger (-74) och Veckans affärer (-76). Sedan dess har John varit tämligen sparsmakad, 1975 gjorde han sin första turné och exakt 40 år senare, 2015, var det så dags för den andra, då endast ett fåtal utsålda spelningar gjordes. Sommaren 2017 följde John upp detta med en mindre sommarturné på väl valda spelplatser där vi fyllde två kvällar på…

Läs mer

Konserter för barn på Gripsholms slott!

18 augusti
Gripsholms Slott,
Gripsholms Slott, Mariefred, 647 31
+ Google Map

Det blir barnkonserter i Rikssalen hela dagen! Första konserten klockan 11.00 och den sista startar 15.00. Kom och hör opera, Korans magiska värld och bombastiskt slagverk.

Läs mer

Barnens egen dag

18 augusti, 10:00 - 15:00

kl 10-15 sjuder Hamnplan och Storgatan av aktiviteter för barn. Förvandla dig till en spännande tiger eller en blomma hos ansiktmålarna. Hoppa i hoppborgen, träffa brandmännen, lär dig spela schack med Strängnäs Schacksällskap. World Class arrangerar ett lopp för barnen med start kl 13. Gripsholms slott håller barnkonsert kl 11, kl 13 och kl 15. Dessutom har våra caféer gått samman och ordnat Mariefreds längsta fikabord mellan kl 11-15 längst med Storgatan Barnloppis – vill du vara med? Ta med…

Läs mer

Lars Demian och David Tallroth

18 augusti, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map
200 kr

Som traditionen bjuder kommer Lars och David till Skottvång även i år. För nästan exakt ett år sedan gav Lars Demian konsert på Skottvång tillsammans med sin trogne följeslagare, tillika hyper-begåvade multimusikanten, David Tallroth. Lars Anders Mikael Demian Bengtsson är en svensk artist med drag av både klezmer, folkrock, blues och experimentell rock. Lars Demian sjunger spelar piano, gitarr, banjo och skivdebuterade med albumet Pank 1990. Genom en fortsatt solokarriär har han gett ut ett 10-tal album. Demians musik karaktäriseras…

Läs mer

Wildnight orchestra: a tribute to Bob Marley

24 augusti, 20:00 - 22:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map

Möt det fantastiska 9-mannabandet och deras kärlek till en av de största – Bob Marley. Grillbuffé, dans och baktakt på gräsmattan i sommarnattens sista utomhuskonsert!

Läs mer

Mariefreds Kungliga Triathlon

25 augusti
Mariefred

Mariefreds Kungliga Triathlon har start-, växlings,- och målområde längs Strandvägen. I år firar vi 5-årsjubileum. Lördagen den 25 augusti kl. 14 går starten med en inledande simsträcka om ca. 400 m i Mälaren vid gamla Strandrestaurangen på Strandvägen. Därefter cyklar man till Åkers Styckebruk och vänder., ca. 13 km. Efter det växlar man om till 5 km löpning ut mot Mariefredsbadet och tillbaka. Slutligen möts man 18.30 på Wärdshuset för fjärde sträckan i form av Grillfest. Frågor kring deltagande och…

Läs mer

Gruvans Dag

25 augusti, 10:00 - 16:00
Skottvångs Grufva,
Skottvångs gruva 64792
+ Google Map

Hantverksmarknad över hela gruvområdet, restaurangen serverar fika och mat hela dagen.

Läs mer

Roland Pöntinen och Marie Nyreröd: ”Ingmar Bergman och en flygel”

25 augusti, 17:00 - 19:00
Gripsholms Slott,
Gripsholms Slott, Mariefred, 647 31
+ Google Map
170 kr

Lyssna på Roland Pöntinen som framför några av de musikstycken som Ingmar Bergman ofta använde i sina filmer. Det blir musik av bland annat Chopin (Höstsonaten och Viskningar och rop), Schumann (Musik i mörker), Bach (Tystnaden) och Schubert (Larmar och gör sig till). Marie Nyreröd berättar om Ingmar Bergmans musik, och visar filmklipp.

Läs mer

Växtbytarträff

26 augusti, 14:00 - 16:00

Växtbytarträff hos Margaretha Fahlqvist, Rådjursslingan 33, Nygårds hagar i Taxinge. Du är välkommen även om du inte har växter att byta med. Märk gärna dina växter med namnet.

Läs mer
september 2018

Kungliga Veteranmopedrallyt 2018

1 september

Mopedentusiaster från hela Sverige samlas och åker en tur på ca 4,5 mil med start i Mariefred. Vi åker sedan till Stallarholmen, Malmby och Ärja där det väntas lite olika utmaningar vid varje stopp. I Mariefred sluts cirkeln av blårök och nostalgi med mopedutställning, ångtåg, marknad ,underhållning och kringaktiviteter. Dagen rundas av med prisutdelning.

Läs mer

PAX Draugen – sista bokläppet i serien!

8 september
Gripsholms Slott,
Gripsholms Slott, Mariefred, 647 31
+ Google Map

Lördagen den 8 september blir det ett hejdundrande BOKSLÄPP av den tionde och sista PAX-boken Draugen. Denna gång håller vi till vid Gripsholms slott i Mariefred. Vi lovar att det kommer bli något alldeles extra. Välkomna!

Läs mer

Kulturarvsdagen

8 september, 10:00 - 16:00
Callanderska Gården,
Klostergatan 5, Mariefred,
+ Google Map

Tema: Dela kulturarvet

Läs mer

Trädgårdsgruppens skördefest

15 september, 11:00 - 15:00
Callanderska Gården,
Klostergatan 5, Mariefred,
+ Google Map

Vi avslutar sommaren med öppen trädgård, fika och trevlig gemenskap! Kl. 11.00. Christina Idh tar oss med på en stadsvandring.

Läs mer

Äppelfest!

16 september

Söndagen den 16 september kl. 12.00 är det äppelfest hos Anne-Marie Betulander på Ärnäs Gård i Mariefred. Tillverkning av äppelmust. Tag med äpplen, emballage för infrysning och fikakorg. Var med och tävla om vem som bakar den godaste äppelkakan.

Läs mer

Kurs i Yoga vid stress & utbrändhet

22 september - 23 september
Livsfilosophie,
Skogsborgsvägen 16, Mariefred,
+ Google Map
2400 kr

Kursen vänder sig till dig som stressar och som inte vill gå in i den berömda väggen och även till dig som redan hamnat där. Att innan sommarsemestern se till att lära oss hantera vår stress för en bättre sommar. Lördag 9-15 och söndag 9-15.

Läs mer

Trädgårdsföreningens höstmöte

26 september, 18:00 - 20:00

Höstmötet samarrangemang med Strängnäs Trädgårdsförening. Pensionärernas hus, Nygatan 5B i Strängnäs. Under året 2018 firar de 125 år i föreningen, så de vill göra höstmötet till en lite extra festlig avslutning på året. Föreningen bjuder på soppa, smörgås och fika. En historisk återblick erbjuds samt en presentation av medlemmarnas inskickade inspirationsbilder och intressanta sommarfynd. Under kvällen finns det möjlighet att köpa lotter.

Läs mer

Museibanans Dag

29 september
ÖSlJ

Mer information kommer!

Läs mer
oktober 2018

Bussresa Mariefred – Berlin – Rheinsberg – Mariefred

1 oktober - 6 oktober

Sommaraktiviterna är över men ännu kan hösten bjuda på sköna dagar. Det blir två övernattningar i Berlin, en övernattning i Rheinsberg och två övernattningar i södra Danmark, en på nervägen och en på hemvägen. Bussen blir en långfärdsbuss med toalett och det ges många tillfällen till pauser och luncher. Rheinsberg är en charmig liten stad med ett kungligt  slott och slottsteater och gamla hus i gränder. Staden ligger vackert vid en sjö och på sommaren far ångloken dit med turister.…

Läs mer

Föreläsning ”Odla hela året” av Farbror Grön

11 oktober, 19:00 - 20:00
125 kr

Föreläsning ”Odla hela året” av Farbror Grön (Johannes Wätterbäck) i Paulinska skolans aula, Strängnäs. Samarrangemang av Mariefreds Trädgårdsförening och Strängnäs Hemträdgårdsförening.

Läs mer

Litteraturfest!

20 oktober

Den 20 oktober är det återigen tid för litteraturfest i Mariefred! Programmet kommer bjuda på spännande författarmöten, bokmässa och lekfulla aktiviteter för barn, bland mycket annat.

Läs mer

Yoga vid stress & utbrändhet steg 2 – Energi

20 oktober - 21 oktober
Livsfilosophie,
Skogsborgsvägen 16, Mariefred,
+ Google Map
24oo

Lördagen den 20/10 och söndagen den 21/10 kl 9-15 Här fördjupar vi oss i energi. Vad är det? Och varför läcker vi energi ibland och framför allt – vad kan vi göra för att behålla vår energi och till och med få ny energi.

Läs mer
november 2018

Kransbindning med Trädgårdsföreningen

25 november, 13:00 - 15:00

Vi binder kransar till Mariefreds julmarknad. Välkommen att vara med. Vi behöver många bindare med kreativa idéer. Ta gärna med eget ris om du har. Föreningen bjuder på fika. Samåkning från Konsums parkering kl. 12.45.

Läs mer
december 2018

Mariefreds klassiska julmarknad

2 december
Torget, Mariefred,
Mariefred,
+ Google Map

Första advent är det traditionell julmarknad med knallar, hantverkare och matproducenter på Rådhustorget. Hela stan tindrar och granen står glittrande i sin prakt mitt på torget. ÖSLJ tar ut sina lok och vagnar och på Gripsholms slott är det julstämning.

Läs mer

Mariefreds trädgårdsförening på julmarknaden

2 december, 10:00 - 15:30
Torget, Mariefred,
Mariefred,
+ Google Map

Julmarknad i Mariefred den 1:a advent. Vi finns på torget och säljer egentillverkade kransar och lotter till vårt julklappslotteri. Medlemmar är välkomna att vara med och hjälpa till i vårt marknadsstånd.

Läs mer
+ Exportera Listed Events

Facebook

Huvudsponsorer

Dela