Laddar evenemang
Sök evenemang

Evenemangsvynavigation

Evenemang

Evenemangslistnavigation

januari 2021

Handla lokalt!

1 januari - 30 juni

Den 4 november lanseras appen Cityplay i Strängnäs Kommun. Cityplay är belönar dig som handlar lokalt och är enkel att använda. Klicka HÄR för att se en kort informationsfilm hur appen fungerar och tveka inte att höra av dig om du har några frågor till kontakt@imariefred.nu

Läs mer

PAX-promenaden

1 januari - 31 december
Gripsholms Slott,
Gripsholms Slott, Mariefred, 647 31
+ Google Map

Följ med in i Alrik och Viggos magiska Mariefred, de behöver din hjälp! PAX-promenaden är en cirka timme lång äventyrspromenad genom Mariefred som du själv väljer när du vill gå. Ladda hem appen (gratis), plugga in hörlurarna och ta dig till runstenarna vid Gripsholms Slott. Där börjar äventyret. 

Läs mer

360° på Gripsholms slott

1 januari - 30 april
Gripsholms Slott,
Gripsholms Slott, Mariefred, 647 31
+ Google Map

Besök Gripsholms slott hemifrån. Utforska Hertig Karls kammare, Konseljsalen och Gustav III:s teater i 360°. Glöm inte att se upp!

Läs mer

Gps-quiz

1 januari - 31 mars

Utmana familjen på ett GPS-quiz! Starten är vid Gripsholms Slott, tänk på att hålla avstånd till andra som promenerar ♥️ Quizen finns för både barn och vuxna och du hittar den via länken här (endast mobilanpassad) – https://play.gpsquiz.com/

Läs mer

Åka pulka!

11 januari - 31 januari
Hammarens IP

Hurra för snö! I Mariefred finns flera härliga backar att pulka. Den längsta och största backen hittar på Hammarens IP.

Läs mer

Fritidsbanken är öppen!

11 januari - 31 mars

Ut i friska luften och upptäck allt som finns att göra runt om och i Mariefred. Läs mer om hur du kan låna utrustning hely gratis. Som ett bibliotek för friluftslivet, helt enkelt.

Läs mer
+ Exportera Listed Events

Facebook

Huvudsponsorer

Dela