Samarbetspartners:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Konsert: Ebbot Lundberg

28 oktober kl. 20:00 - 22:00

350kr

Den folkkära och mångsidiga artisten Ebbot Lundberg kommer äntligen tillbaka till Skottvång. Med en stor röst, karisma, humor och ett särpräglat uttryck hör Ebbot Lundberg till våra absolut främsta artister.

2013 var Ebbot Lundberg en av deltagarna i TV4s oerhört populära serie Så Mycket Bättre. Hans tolkningar av de andra artisternas låtar visade upp en bredd i hans uttryck och förmågan att omvandla vad som helst genom ett unikt artistiskt filter.

Ebbot Lundberg har gjort sig ett namn som frontfigur i inte bara ett utan två av den svenska rockhistoriens bästa och viktigaste band. Med Union Carbide Productions kaotiska och provokativa rock’n’roll nådde han internationell kultstatus under andra hälften av 80-talet. Men det var med bandet som föddes ur Carbides spillror som Ebbot lade världen för sina fötter på allvar.
The Soundtrack of Our Lives bildades 1995 och släppte året efter sitt debutalbum ”Welcome to the Infant Freebase” som prisades med en Grammis för Årets nykomling. Under sjutton år släppte bandet åtta album, turnerade världen över och hade stora hits som ”Instant Repeater 99” och ”Sister Surround”.

Detaljer

Datum:
28 oktober
Tid:
20:00 - 22:00
Kostnad:
350kr
Evenemang Kategorier:
, , ,
Webbplats:
https://skottvangsgrufva.com/oktober-4/

Arrangör

Skottvångs Grufva
Phone
0158-259 00
E-post
info@skottvangsgrufva.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Skottvångs Grufva
Skottvångs Grufva
Mariefred, 647 92
+ Google Map